FRED OCH KÄRLEK, HEJ HEJ!

Drar som sagt iväg till Västkusten Smögen nu över helgen, tillsammans med kändisarna Dittin och Weakzi. Tror inte jag kommer blogga något medans jag är där, men lovar en riktig bildbomb när jag kommer hem! Här får ni en bild med massor små mig sålänge, som ni kan kolla på medans jag är borta! Naw.

Glöm förresten inte att gå med i evenemanget på facebook som jag har skapat för en bättre värld.
GÅ BARFOTA, RÄDDA VÄRLDEN! (Klicka på namnet för att komma till sidan)




SAVE THE WORLD TONIGHT



Nytt i gaderoben efter en shoppingrunda på stan. Jumpsuit, t-shirt och jeansshorts. Är super nöjd! (Och även fast jag shoppat lite nytt idag, står jag fast vid att jag är trött på det här överkonsumerande, prylfixerade samhälle vi lever i. Kanske lite dubbelmoral, jag vet inte... men men!) Kommer iallafall lätt gå barfota hela sommaren! Punkt och slut. ;)

chocolate in my face



Igår hängde jag med Jockis hela dagen, vi gled omkring på stan och shoppade lite oså. På kvällen var vi hurtiga och träna... Woho! Eller Joakim tränade och jag gick typ en långpromenad runt ån under tiden. Hur som helst hade vi lite spakväll sen och gjorde chokladansiktsmask (jag tvingade Jockis att också göra haha). Lena och fina blev vi! Jockis verkade rätt så nöjd efteråt, satt och smekte sitt eget ansikte resten av kvällen typ. Haha! Idag har jag cyklat en mil (aah jag vet, hurtigt!). Tror det eller ej, men har skaffat mig en egen PT som tjatar på mig hela tiden. Vill ju komma i form lite till sommaren. Har också legat ute i solen ett par timmar idag och schteekt (what else, när det är strålande sol ute!). Nu ska jag göra lite nytta, städa och tvätta kläder oså. Åker ju iväg till Smögen imorgon och lever loppan i några dagar, fyfan vad pepp jag är!!!

SMÖGEN OVER THE WEEKEND



Kolla vart jag ska spendera helgen som kommer och fira valborg, Smögen!
Det ligger i skärgården på västkusten en bit utanför Göteborg och verkar vara ett skit mysigt ställe! Dittin har spelning där då, så jag hänger med, agerar lite fotograf och får både festlokal att parta i på kvällen och boende gratis. Kan det bli mycket bättre? Tror inte det!

It's a new generation!

Tja tja! Nu är påsken över och det har blivit en hel del festande! Men tycker ändå inte att det har känts som riktig påsk i år. Är nog bara för jag inte har ätit någon påskmat, och det är ju nästan skandal. Jag som älskar påskmat! Fick iallafall ett "påsk ägg" (en påse) med lite små grejer av mammsen. Gillar inte godis så mycket, så en påskpåse var rätt bra! Sedan har jag och Martin grillat kyckling också. Kyckling. Påsk. Förstår ni grejen? Höhö.




IN THE CLUB.

Exklusiv och lite pinsam video, när jag får följa med min favoritbloggare Weakzi in på herrtoaletten på nattklubben
Elements här i Linköping. Vi bjuder på oss själv som vanligt och är en aning berusade! Enjoy. ;)


round it goes.



Känner mig jätte sliten. Därför är min nya keps helt awesome just nu! Haha, gömma sig lite. Blir nog att sova en stund snart, skönt med powernap så här på eftermiddagen. Är fortfarande galet trött efter förra veckans bravader. Festade sex dagar i rad, och gick verkligen all in varje dag! Hade sjukt kul, så var lätt värt det. Men trodde jag skulle vara lite piggare idag för jag tog det lugnt igår. Men icke. Har iallafall suttit ute i trädgården hela förmiddagen och glassat med chips, isvatten och hoffmaestro. Vädret är ju så sjukt lovely, så klarar inte av att bara sitta inne.

Ikväll kommer en liten video upp när jag och Viktor är på den nya nattklubben i stan, Elements. Vi är fulla, glada och får för oss att göra en videoblogg mitt i natten. Glöm inte checka den sen! Ciao ciao.

oh jösses.

Woho film från igår... Glömde säga att jag blev hippie och gick barfota hela kvällen. Gick till och med ut på ågatan
och nattklubbarna barfota, haha. Men var faktiskt super härligt. Ska nog fortsätta köra barfotagrejen. Vad tycker ni?

KILLEN GILLAR MINA FÖTTER, HAHA.



BABY, DO IT LIKE A DUDE!

ÄLSKA VÄDRET! Legat ute i solen varje dag och schteeeekt. Så sjukt härligt och nu är jag jätte brun! Varje afton har det varit party. Grymt roliga sådana. Igår var det poolparty i centrala Linköping med massor härligt folk, typ musiker, producenter och sånt. Blev både jacuzzibad, bastu och solarium. Och en sväng till en stor musikstudio. Min låt spelades på festen, och den gick hem direkt! Så nu har jag fixat lite kontakter och ska göra en till låt, en mer serriös. Känns som att Sverige kan behöva en ny rockstar, och såklart jag ställer upp! Haha.

Delar med mig av några bilder från poolpartyt igår! Tog inte så mycket kort, bara vid bubbelpoolen typ. Men en as grym film dyker upp här på bloggen lite senare. Fred och kärlek hej hej!








Feeel the flooow jao!

Har festat i typ fyra dygn nu. Förstår ni hur sliten jag känner mig? Och om några timmar går jag på det igen! Det är så mycket roliga partyn överallt just nu. Synd att man inte kan vara överallt! Även fast jag har festat järnet dom här dagarna har jag ändå varit lite hurtig och cyklat överallt. Det var bara nu imorse som jag inte pallade och lämnade cykeln i stan. Hade sjukt mycket skoskav oså (har fortfarande jätte ont!). Råkade förresten festa bort både min nya t-shirt och mina strumpor inatt!... Ajja! Igår firade vi iallafall att Viktor och Martin släppte sin nya låt och musikvideo. Blev jätte bra! Kan vara snäll och göra lite reklam för den också. Så KLICKA HÄR! om ni vill se den.












Fans ♥



"eey, ska din låt du gjorde upp på spotify eller? vill fan ha den xD"
Haha fans ♥

Simon är en fi**a

MIN NYA LÅT SPELAS PÅ EN NATTCLUB I LINKÖPING! Herregud vilket röj det blev på dansgolvet! Haha


LIVE WILD AND DIE FREE

Oh jösses vad bakis jag är. Party party i två dygn! I måndags tog jag cykeln in till stan, (aah cyklade faktiskt!) och var med när Dittin och Weakzi filmade för musikvideon till deras nya låt. Blir nog grymt! Hur som helst där bjöds det på lite vin och godis oså. Sedan typ vid tre på natten var dom klara, då tog vi oss en sväng till mcd innan läggdags... Vaknade vid elva, på tisdagen, det är strålande sol ute, helt underbart väder! Jag och Viktor gör oss redo för stan och att glassa i solen ett par timmar. Svänger förbi systemet påvägen och inhandlar mousserat vin och andra godheter. Vinet tar slut snabbt i värmen och vi får för oss att åka lite limousin. Sagt och gjort! Limousinfärden går till Vadstena där vi stannar en stund för att käka glass och chilla lite. Sedan drar vi tillbaka till Linköping i en annan limousin, haha. Väl framme i Linköping känner vi oss party taggade efter ett antal flaskor mousserat vin och lite skumpa. Vi drar till en ölkrog där vi tar varsin asgod (och svindyr) öl, sedan drar vi vidare till Platå, där det är black and white tema och fullt ös! Min nya låt spelas på dansgolvet och oj vilket drag det blev! Vi beställer in några flaskor skumpa och känner oss som kungar hela natten. Heeeelt gaaalet! Fast det sjukaste var nog imorse, när jag och Viktor vaknar upp i ett trapphus, tillsammans med en randomkille från krogen. Hahahaha. Aja, är iallafall ett minne och en till "check!" i -att ha gjort listan!

BILDBOMB BABY!
























HERRE JESUS

HAHA IGÅR! Skulle vara hurtig och cykla in till stan, var fett jobbigt och gick fett långsamt. Inte alls lika mysigt som i mina tankar, typ "äntligen vår, nu kan man ta sig en mysig liten cykeltur till stan". ALDRIG MER! Kommer till förfesten, sjukt mycket försent än vad jag sagt, svettig, anfådd. Alltså typ helt slut och super "fräsch". Bra där Sarah bra. Går all in. Som alltid. Drar till ågatan, cyklar dit! Kör järnet på dansgolvet och tror att jag är kung! ...osv osv!

Är fortfarande full tror jag, eller bakis... Jag vet inte.

UPDATE: Spelade in en låt igår i Martins studio. Hahaha herregud. Simon är en fitta tralalala.mp3
(KLICKA PÅ LÅTEN FÖR ATT LYSSNA)

You make me move like a freak.



Drar iväg på fredagens bravader. Tar cykeln in till stan, fett nice!

SANDWICH BABY



Dagens frukost/lunch!
Smörgås med makrill i tomatsås, tomatskivor och äggröra. Blev faktiskt riktigt mums. Kocken-Sarah has done it again!

ONEPIECE ♥




Äntligen fått hem min onepiece.
Ohh lika mysig som jag trodde den skulle vara, heelt kääär. :)

ice cream is everywhere but never on your thighs



Fin söndag. Vår väder och sällskap av massor glass, muuummmss!

SKYPE ♥



Skype i över sju timmar igår. Haha lite sjukt va. Men helt ärligt så satt jag inte vid datorn heeela tiden, gjorde lite annat under dagen också.... NOT! ;)

let the right one in



Solen skiner idag, lalala

AWESOME





Inflyttingsfest hos grabbarna grus igår.
Sjukt roligt! Lekar, tipspromenad, och en himla massa sprit. Blev även en sväng till NH. Awesome kväll asså!

i had to run away high so i wouldn't come home low

Ikväll, dunkat musik, städat, fått en tv. Skapligt!

FÖRE:



EFTER:


like a butterfly


NEW NEW NEW. Klickade hem denna söta klänningen här om dagen och fick den i brevlådan idag, gilla gilla snabba leveranser! Hade även beställt en annan klänning och löshår som jag också fick hem idag men inget av det var bra... Men om ett par helger ska jag nog upp till Stockholm så får inskaffa mig bättre löshår då, blir nog fint.

LÄKEROL


SPONSRING? HAHA

if you feel it, let it happen.



Loooove my tattooo! I'm a dreamer, gjord för cirka en månad sedan. Min andra tatuering. Tatto nummer ett är på hemligt ställe. (16 år, i turkiet förklarar kanske saken...) Varit hemma hela dagen och vilat upp mig efter helgens bravader. Fick lite tråkigt en stund och råkade internet shoppa för över 2000 kr, haha. Visar senare vad jag har klickat hem. Kom iallafall precis upp från ett långt bubbelbad, super skönt! Nu är jag ren och fräsch och kan ta nya tag imorgon.

DANIEL ADAMS-RAY

DANIEL ADAMS-RAY I CUPOLEN, LINKÖPING. 25/3 2011. Sjukt bra ♥


MUSTASCH

MUSTASCH SPELNING I LINKÖPING, KONSERT OCH KONGRESS. 1/4 2011.
Gillar inte alls rock egentligen men var sjukt roligt att gå på rock konsert. Asbra stämmning och kul att träffa
massor hård rockers, haha!


IDOL 2011.

Blev väckt klockan sju på söndags morgonen av att Martin ringer. "Sarah, jag står i idol kön längst fram.
Har varit här hela natten. Kom hit!" Jag drog dit, stog säkert tusen personer i kön redan när jag kom dit.
Fick gå före alla, woho! Vid tio släppde dom in, strax efter fick man sjunga. Dock inte jag, aaaldrig!
Sjukt var det iallafall!













IDOL

IDOL 2011 I LINKÖPING.
Idol var i Linköping i Söndags. Jag var där, stog längst fram i kön och hade sjuuuukt kul.



Lite senare kommer det också upp ett videoklipp från rock konserten med Mustasch i fredags och
video från Daniel Adams-Ray spelningen förra veckan. Har inte haft tid att fixa det förens nu, blir grymt.

ROCK AND ROLL

Rock and roll kväll igår med massor grabbar! Mustasch konsert, sedan ågatan. Bra fredag!