FOTA SIG LITE OSÅ

LITE BACKSTAGEBILDER FRÅN EN FOTOGRAFERING VI GJORDE HÄR OM DAGEN!

GÖRA LITE MUSIKVIDEO

Dom som följer mig på facebook har säkert redan sett dom här bilderna. Har iallafall jobbat med en musikvideo de senaste dagarna.

Min kära vän Martin Dittin Fältd som bland annat är artist, har gjort en ny låt som handlar om utelivet här i Linköping. Vi har redan hört låten spelats på flera av krogarna på Ågatan, även fast den inte blir offentlig iTunes förrens imorgon och på Spotify nästa vecka!

Har massor med backstage material från inspelningsdagarna. Får tyvärr inte dela med mig av allt förrens videon har släppts. Ska vara lite hemligt tills dess. Så nu väntar vi med spänning på hur slutresultatet kommer bli! Hehe.

EN LITEN BILDBOMB AV BILDER JAG FÅR LÄGGA UT FRÅN INSPELNINGEN!
KÄKA LITE SMÖRGÅSTÅRTA OSÅ!

HUNGRIG TJEJ KÄKAR SMÖRGÅSTÅRTA. haha,


ÅKA LITE CAB

ONSDAG, IGÅR.
Först möte med gänget från musikvideon, sedan några öl på Ågatan Café,
och tillsist hemfärd till mitt kära Hjulsbro i Sandra Löövs cab med musiken på högsta volym.

FILMADE LITE AV HEMFÄRDEN


IN MY HEAD.Viktor Weakzi Fasth hade lite tråkigt idag verkar det som och passade på att ge mig 123 likes på facebook, den grabben alltså!

HIP HOP YAO!

HAFT EN GRYM HELG OCH VECKA!
Har bland annat agerat backstage fotograf för Martins nya musikvideo, träffat massor nytt och gammalt härligt folk, kollat Petter och September, rävat omkring på stan och känt mig hip hop yao på The Ring Battles. Aa har helt enkelt gjort en himla massa skoj!

THE RING BATTLES PÅ NH IGÅR, RUGGIT BRA!


only time will tell

Chillinday.